Om os

Om Thy Brandrådgivning & Statik

Vi har base og kontor i Thy. Vi har også kontor i Vejle og København, og vi er klar til hjælpe dig med projekter i hele landet.

Thy Brandrådgivning & Statik er certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Hos Thy Brandrådgivning & Statik er dine behov og visionerne bag byggeriet i fokus. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker til funktion og design. Sammen sørger vi for, at du når sikkert i mål med lovgivningen, så du kan levere det bedste byggeri.

Hvorfor hedder vi Thy Brandrådgivning & Statik ?

Vi er stolte af det område, vi kommer fra. I Thy er der højt til loftet og tid til fordybelse. Vi Thyboer sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde. Vi forstår, at gensidig tillid og respekt er afgørende for det langvarige professionelle samarbejde.

Thy Brandrådgivning & Statik er ejet af Mogens Berg Frederiksen. Mogens er opvokset i Thy og bor i Thisted. Han er uddannet tømrer og efterfølgende uddannet bygningskonstruktør fra Aalborg Erhvervsakademi. Senest har han bestået uddannelsen som certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Siden 2007 har Mogens Berg Frederiksen været partner i en arkitekttegnestue. Derfor har han i forvejen stor erfaring indenfor projektering af brandforhold, myndighedsbehandling, projekteringsledelse, byggeledelse og bygherrerådgivning.

"Certificeret brandrådgiver – Vi dækker hele Danmark"