Thy Løftet

Certificeret Sund Fornuft 

Thy Brandrådgivning & Statik – Certificeret Sund Fornuft 

Her i Thy kan vi rigtigt mange ting – på vores måde. Vi kan også rådgive om brandsikring og statik i hele landet.

Gennem godt samarbejde og dedikeret faglig udvikling indenfor vores felt, dyb indsigt i lovgivning og gennemskuelige processer, rådgiver og guider vi professionelle kunder og samarbejdspartnere til at skabe skræddersyede kvalitetsløsninger.

Løsninger der matcher vores kunders visioner, målsætninger, udfordringer, muligheder og gældende lovgivning i forhold til det konkrete byggeri.

Her i Thy er vi vant til, at et ord ikke bare er et ord – det er også bindende. Her kommer man længst med ærlighed og at det vi lover, fører vi også ud i livet. Det er en del af Thy Løftet. Et løfte der binder os sammen og skaber det gode sammenhold og de stærke partnerskaber.

Som landsdækkende rådgivningsvirksomhed og passioneret fællesskab af certificerede specialister er vi stolte af at bidrage til skabe tryghed og forebygge ulykke i dansk byggeri – og det er det, der gør vores arbejde til langt mere end blot et job.

Men her i Thy er vi også helt nede på jorden – og når vi skaber løsninger sammen med vores kunder, går vi til arbejdet med det, vi kalder: Certificeret Sund Fornuft

Thy Løftet er landsdækkende

Brandgode sammen: Vi lever af og dyrker de stærke partnerskaber, det gode samarbejde og møder både hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere med respekt og godt humør.

Holder Ord: Her i Thy er vi vant til, at et ord ikke bare er et ord – det er også bindende. Sådan har det altid været, fordi her kommer man længst med ærlighed og at det vi lover, fører vi også ud i livet.

Bedst til brand og statik: Som rådgivere er vi i konstant udvikling og investerer i, at vi altid er opdateret på den nyeste og vigtigste viden indenfor for vores felt – som virksomhed, team og individuelt.

Ro på: Vi er dygtige og fagligt stærke. Men her i Thy er vi helt nede på jorden, og vi kan bedre lide at vise vores værd i arbejdet, end at blære os med det.

Om os

Vi har base og kontor i Thy. Vi har også kontor i Vejle og København, og vi er klar til hjælpe dig med projekter i hele landet.

Thy Brandrådgivning & Statik er certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Hos Thy Brandrådgivning & Statik er dine behov og visionerne bag byggeriet i fokus. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker til funktion og design. Sammen sørger vi for, at du når sikkert i mål med lovgivningen, så du kan levere det bedste byggeri.

Hvorfor hedder vi Thy Brandrådgivning & Statik ?

Vi er stolte af det område, vi kommer fra. I Thy er der højt til loftet og tid til fordybelse. Vi Thyboer sætter en ære i at gøre et grundigt stykke arbejde. Vi forstår, at gensidig tillid og respekt er afgørende for det langvarige professionelle samarbejde.

"Certificeret brandrådgiver – Vi dækker hele Danmark"